Opinionisti i “Përputhen” Arjan Konomi, përmes një pyetësori në “Instagram” është pyetur nëse do të dëshironte të bëhej pjesë e BBV.

Ai është shprehur se nuk do ta pranonte një gjë të tillë për dy arsye, sepse ka qenë opinionist për disa vite me radhë dhe se nuk do të mund të rrinte dot i mbyllur.

A do pranoje të futeshe në BBV?

Arjan Konomi: Jo nuk do të doja të hyja, e para për shumë vite kam qenë opinionist dhe e dyta nuk do të mund të rezistoja dot aty brenda. Unë jetoj edhe i mbyllur me lexim e shkrime kur jam në botën time, por në këtë rrethanë nuk do të rezistoja dot i mbyllur .

Top Channel