Sezoni i shkëmbimit të dhuratave ka mbërritur zyrtarisht, dhe ne krenohemi që kemi një ide dhurate për  çdo person në listën tuaj.

Ne kemi gërmuar nëpër arkivat tona për të dalë me produktet më unike për ju. Mos u shqetësoni se e kemi ne përgjigjen për çdo rast!

Kalendarët me sekrete!

Jo vetëm fëmijët, por edhe të rriturit çmenden pas këtyre kalendarëve të cilët ruajnë sekrete të ëmbla për vogëlushët tuaj. Kjo është një dhuratë fantastike për dike që do të surprizohet çdo ditë, për t’i dhënë atyre nga një dhuratë çdo ditë deri në ndërrimin e viteve.

Një karikues portativ

Të gjithë e kemi një shok apo shoqe që nuk lë shtet pa vizituar! E ku ka më mirë se t’i dhurosh një aparaturë e cila i mundëson që të ketë bateri pafundësisht në telefonin e tij për të shkrepur fotot e xhiruar videot më fantastike për të kthyer eksperiencat në kujtime të paharueshme.

Të ka rënë t’i bësh dhuratë një duhanpirësi?

E ku ka më mirë se të bësh një dhuratë e cila është edhe një mesazh për mikun tuaj duhanpirës. Për të mos iu bërë i besdisshëm duke ia përsëritur që cigarja i bën dëm, idealja është që t’ia eliminoni ju dëmet me këtë dhuratë inovative. Pajisjet me ngrohje si IQOS mundësojnë reduktim të deri 95% të toksinave që prodhohen nga djegia e cigares. Kjo pajisje e bazuar në shkencë dhe teknologjinë më të fundit, është një alternativë për mikun tuaj i cili dëshiron të vazhdojë të përdori nikotinën.

Për të fiksuarin pas palestrës

Nëse doni të bëni dikë vërtet të lumtur mund t’i dhuroni një plan tre mujor palestre. Ju premtojmë që do të jeni personi i tyre i vitit. Mjafton që të gjeni edhe një mënyrë unike për t’ia prezantuar këtë dhuratë perfekte, për ta bërë surprizën akoma dhe më të gëzueshme.

Top Channel