Që prej orëve te para të mëngjesit të kësaj të mërkure, Policia e Tiranës ka rrethuar zonën pranë teatrit, pasi sot nisën punimet për ndërtimin e teatrit të ri.

Për shkak të retorikës së ashpër nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, duket se policia ka marrë masa për shmangien e incidenteve, duke vendosur kordon policie rreth zonës.

Ndërkohë efektivët kanë ndërtuar edhe një perimetër sigurie dhe masat e rrepta janë marrë pasi anëtarë të Aleancës për mbrojtjen e Teatrit kanë qenë të pranishëm mbrëmë në rrethim.

Para nisjes së punimeve, policia ka kryer inspektimin e zonës edhe me ndihmën e një qeni, për të garantuar se terreni është i sigurtë.

 

Top Channel