Atmosfera festive e fundvitit bëhet akoma më e bukur në momentin e shkëmbimit të dhuratave.

Shumë njerëz i kushtojnë një rëndësi të madhe zgjedhjes së dhuratave dhe ambalazhit të tyre.

Njihuni me disa nga dhuratat dhe ambalazhet më të çuditshme që keni parë.

1. “I thashë të dashurit tim se po i merrja një burger për Krishtlindje”. 

20 herë njerëzit u bënë përtej krijuesve kur jepnin dhurata për Krishtlindje

2. “Dhurata më e ulët e Krishtlindjeve që kam marrë ndonjëherë. Isha shumë i emocionuar për një minutë.”

20 herë njerëzit u bënë përtej krijuesve kur jepnin dhurata për Krishtlindje

3. “Më dhanë kartolina me recetë Coca-Cola për Krishtlindje”.

20 herë njerëzit u bënë përtej krijuesve kur jepnin dhurata për Krishtlindje

4. “Kam përdorur letër ambalazhi për të bërë një biçikletë për të dashurën time.”

20 herë njerëzit u bënë përtej krijuesve kur jepnin dhurata për Krishtlindje

5. “E dashura ime bëri çanta prej pëlhure në mënyrë që të bëjmë më pak mbetje letre për dhurata.”

20 herë njerëzit u bënë përtej krijuesve kur jepnin dhurata për Krishtlindje

6. “Unë dhe qeni im morëm çorape të njëjta për Krishtlindje.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

7. “Kam marrë një tabelë të përmbledhur të bërë nga një tabelë qarku për Babadimrin e fshehtë.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

9. “Kam bërë një kapelë me vija blete për nënën e një shoqeje (emri i dyqanit të saj lidhet me bletët!) Vërtet krenare për mënyrën se si doli.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

10. “Këtu është një rokë gome Santa që kam marrë.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

11. “Kam marrë një bitcoin çokollatë.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

14. “Kam marrë këtë kafkë prej xhami që shkëlqen nën dritën ultra violetë për Krishtlindje.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

15. “Vajza ime është e fiksuar pas kuajve, por nuk kam mundësi t’i blej një të tillë. I bleva asaj një kartë dhuratë për mësimet e kalërimit dhe e mbështjella kështu.”

20 Times People Got Beyond Creative When Giving Christmas Gifts

 

Top Channel