“Unë kurrë nuk e pashë atë si një person të besueshëm…”/Avokatja e Johnny Depp vendos të flasë për herë të parë për Amber Heard

16/12/2022 17:22

Gjatë argumenteve përmbyllëse të “Court TV” me Vinnie Politan, avokatja e Johnny Depp, Camille Vasquez, u intervistua dhe dha disa detaje nga prapaskenat në lidhje me gjyqin mes aktorit të njohur të “Pirates of the Caribbean” dhe ish-bashkëshortes së tij, Amber Heard, i cili mori vëmendjen e miliona njerëzve gjatë gjysmës së parë të vitit.

Në intervistë, Vasquez jep detaje për disa nga ngjarjet e ndodhura gjatë procesit gjyqësor dhe tregon se cili është perceptimi që i ka mbetur pasi ka punuar në një nga çështjet ligjore më mediatike të viteve të fundit. Camille tha se:

Një nga dëshmitarët më të vështirë ishte Dr. Dawn Hughes. Dhe një tjetër ishte Whitney, motra e Amberit, sepse ajo ishte dikush që do të mbronte të afërmin e saj pavarësisht se çfarë ndodhte. 

Por ndoshta pjesa më interesante e intervistës është kur ajo konfirmon atë që tha për Heard gjatë fjalës mbyllëse të gjyqit. “Unë mendoj se ajo është, siç thamë në atë kohë, një person që bën gjithçka të keqe me qëllim”, e cila u pasua nga një video e shkurtër në të cilën disa njerëz që kishin pasur një marrëdhënie me Heard theksuan se ata nuk kishin saktësisht një marrëdhënie të qetë.

Unë mendoj se këta njerëz, përfshirë ish-avokatin e saj, nuk janë më miq me të. Disa prej tyre kanë mbajtur një qëndrim për këtë, edhe pse kjo në asnjë mënyrë nuk do të thotë se kanë gënjyer gjatë dëshmisë së tyre.

Ajo u pyet gjithashtu se pse ajo kundërshtonte kaq shumë deklaratat e Amberit në sallë, për të cilën Vasquez u përgjigj:

Ajo dha përshtypjen se gjërat që tha ishin gjëra që i kishte menduar në minutën e fundit, se ato ishin shënime që ajo kishte. në një fletore. Madje ndjeva se nuk kishte asnjë në ekipin e saj që e ndihmonte me deklaratat e saj. Do ta shihje ekipin e saj dhe ata ishin gjithmonë të ulur në vendet e tyre. Kjo më bëri të ndihem shumë keq për të, sepse ekipi ynë është krejtësisht ndryshe.

Për mënyrën se si e shihte Amber-in, Camille ishte shumë e qartë:

Unë kurrë nuk e pashë atë si një person të besueshëm apo si dikë të pëlqyeshëm. Ajo pretendonte se ishte viktimë e abuzimit, por i vetmi person që përfundoi në spital me lëndime ishte Johnny Depp. Ishte një marrëdhënie intensive, por ajo ishte agresorja. 

Top Channel