Uniteti familjar mbi gjithçka, Demi Moore publikon foton e veçantë së bashku me familjen e ish-partnerin të saj Bruce Willis!

14/12/2022 22:56

Ylli i njohur i Hollywood-it, Bruce Willis, vazhdon të luftojë kundër afazisë me familjen e tij pranë tij, ndërsa afron edhe sezoni i festave.

Kur ai u diagnostikua për herë të parë me këtë sëmundje, e gjithë familja e aktorit lëshoi një deklaratë në rrjetet e tyre sociale për situatën. Disa mund ta kenë gjetur të çuditshme që gruaja dhe ish-gruaja e tij ishin të dyja pjesë e asaj deklarate të përbashkët. Willis e ka vlerësuar gjithmonë familjen mbi gjithçka tjetër dhe gjithmonë ka promovuar unitetin familjar si ai që tregon në këtë foto të fundit. Ish-bashkëshortja Demi Moore mbajti një marrëdhënie të ngushtë me Willis edhe pas divorcit.

Ndërsa bashkë-prindëruan vajzat e tyre, Bruce gjeti sërish dashurinë tek Ema dhe pati më shumë fëmijë. Sot e gjithë familja mblidhet për festat e fundvitit dhe feston ndërkohë që kanë ende Bruce pranë. Ishte vetë Demi Moore ajo që ndau këtë imazh të saj me Willis, Emma dhe të gjitha vajzat e aktorit. Emrat e tyre janë Rumer, 34, Scout, 31, Tallulah, 28, Mabel Ray, 10 dhe Evelyn Penn, 8. Të gjithë së bashku në një portret të bukur familjar të përzier. Bruce ishte pikërisht në mes me një buzëqeshje të madhe mbi të.

Por kjo nuk ishte e vetmja foto e ndarë nga Demi Moore në llogarinë e saj zyrtare në Instagram, ajo ndau një album të vogël. Edhe pse kjo u nda nga Moore të martën, fotot e mëparshme të shpërndara nga Tallulah më 7 dhjetor dëshmojnë se ky takim u zhvillua disa ditë para se të ndahej albumi i plotë. Me diagnozën e afazisë, e gjithë familja Willis duhet t’i japë Bruce gjithë dashurinë dhe vëmendjen që mund të marrë. Koha do t’i heqë disa aftësi dhe ai mund të mos jetë më në gjendje të shijojë kohën e familjes siç bën tani.

Pavarësisht se ai tashmë është tërhequr nga aktrimi, Bruce Willis është ende duke u shfaqur në filma që shkojnë drejtpërdrejt në transmetim për shkak të sa shumë ka punuar përpara se të merrte atë diagnozë. Ai u pagua për të gjitha ato role që luan ende, por njerëzit duhet të jenë të vetëdijshëm se ai është plotësisht në pension tani. Të shijosh kohën e familjes është gjithçka që Willis duhet të bëjë tani. Aktrimi është pas tij, le ta gëzojë njeriun jetën e tij si pensionist.

Top Channel