Victoria Beckham ndihet e poshtëruar nga humbjet miliona dollarëshe të markës së saj të veshjeve

07/12/2022 22:52

Victoria Beckham po kalon një periudhë të komplikuar profesionale.

Jo për shkak të muzikës, pasi ajo derë është e mbyllur prej shumë vitesh. Por më tepër për bizneset e tjera të saj. Linja e saj e veshjeve nuk po shkon ashtu siç kishte shpresuar. Në fakt, ajo thjesht grumbullon humbje, të cilat tashmë janë miliona dhe kjo po e dëmton atë financiarisht.

Për më tepër, sipas një burimi të afërt me Victoria të zbuluar për revistën Heat World, ish-anëtarja e grupit ‘Spice Girl’ ndihet e “poshtëruar” sepse nuk po bën fitim aq sa duhet. Megjithatë, këmbëngulja e saj e ka penguar të mbyllë biznesin dhe t’i përkushtohet gjërave të tjera. Ajo po përpiqet ta mbajë krenarinë e saj lart dhe po përpiqet ta mbajë në këmbë, por nuk duket mirë.

Dyqanet ndodhen në Dover Street, një nga rrugët më të shtrenjta në Londër, ndaj kostot e qirasë janë shumë të larta. Dhe kriza ekonomike e ardhur nga pandemia e Coronavirus, problemi kryesor që ka ndikur në çdo biznes dhe ço fushë të mundshme. Nuk ka asnjë mënyrë për ta vënë atë në rregull tani. Dhe i njëjti burim ka vazhduar të shpjegojë se çfarë po ndodh me Victoria.

“David nuk dëshiron të jetë djali i keq, por biznesi është mbështetur nga paratë e Brand Beckham për vite me rradhë dhe mund të jetë një humbje e madhe për financat e tyre. Nëse nuk gjeneron para, ndryshimet duhet të ndodhin; por është e tillë. Çështje e mprehtë për ta, sepse Victoria është e apasionuar pas biznesit të saj. Ajo ngurron të ndryshojë shumë sepse ka një vizion për markën e saj dhe refuzon ta lirojë atë.”

Top Channel