Astrologët thonë se duhet bërë kujdes gjatë javës së parë të dhjetorit, periudhë kjo gjatë së cilës, Neptuni kalon në retrogradë.

Rezultat i këtyre ndryshimeve do të jenë frika, pasiguria dhe stresi i madh. Do të ketë një rënie të përqendrimit dhe gabimet do të ndodhin për shkak të mbikëqyrjes. Mërkuri retrogradë në një lidhje komplekse gjithashtu kontribuon në këtë.

Deri më 10 dhjetor, Marsi retrograd vjen në kundërshtim me Diellin, duke çuar në konflikt mes njerëzve. Energjia në ajër do të përdoret në një drejtim jo të duhur.

Nga data 15, ndikon Marsi retrograd i dhjetorit që do të thotë se është më mirë të mos planifikoni riparime në shtëpi, blerje serioze, udhëtime të gjata dhe transaksione financiare. Mund të kalohet nga gjendja e qetësisë së pastër, në pushtim nga ankthi e tendencat agresive.

Nga mesi i dhjetorit gjërat do të përmirësohen dhe presioni i brendshëm do të zbutet. Mendimet do të jenë më të kristalizuara.

Koha për të realizuar dëshirat është mes 21 dhe 22 dhjetorit, që është dhe  dita e solsticit dimëror. 23 dhjetori është koha e hënës së re, që do të thotë se gjithçka që dëshironi t’ju ndodhë duhet të kalojë në kokën tuaj.

Duke nisur nga 26 dhjetori mund të bëni lirisht plane sepse atëherë Mërkuri në retrograd tashmë do të jetë i dobësuar.

Ndërkaq, Krishtlindjet po afrojnë dhe sipas yjeve, për disa shenja të zodiakut ky vit do të përfundojë në mënyrën më të mirë, pasi do të kalojnë ditët më të mira festive.

Top Channel