Aktori i “A Christmas Story” dëbohet ‘me shqelma’ nga pronari i shtëpisë ku u realizua filmi

29/11/2022 14:34

Yano, i cili luajti Grover Dill në filmin e vitit 1983, po bënte foto me fansat në hapat e përparme të shtëpisë në zonën e Cleveland me 15 nëntor, kur pronari i shtëpisë, Brian Jones, del nga hiçi dhe fillon t’i bërtasë që të largohet nga prona e tij dhe të mos kthehet kurrë.

Në videon e siguruar nga revista “TMZ”, Brian dhe Yano zihen me fjalë dhe pronari i shtëpisë e akuzon aktorin si mashtrues, humbës dhe ai pretendon se Yano e ka mashtruar disi. Shtëpia ikonë nga filmi doli së fundmi në treg dhe Yano na tha se ai dhe anëtarët e tjerë të kastit të ‘Christmas Story’ ishin të interesuar të mblidhnin para për të blerë pronën e famshme.

Partneri i biznesit i Yanos, Emmanuel Soba, thotë se nuk e kanë idenë se pse pronari i shtëpisë ishte kaq i mërzitur. Ai pretendon se aktori foli me Brian në telefon një ditë para incidentit dhe thotë se ata patën një bisedë të shkëlqyer. Ata gjithashtu pretendojnë se Brian u tha atyre se do të ishte i gatshëm t’i shiste shtëpinë grupit të tyre, por nuk e dinë se çfarë e bëri atë të ndryshonte mendim.

Megjithatë, Brian ka një histori tjetër për të na thënë:

Kërkoj falje për mënyrën se si u shpreha. Megjithatë, ishte nga shqetësimi që fansat mund të mashtroheshin për të kontribuar në një fushatë ‘GoFundMe’ që nuk do të rezultojë në blerjen e shtëpisë. Unë nuk kam asnjë lidhje me asnjë fushatë ‘GoFundMe’. Unë nuk po e shes shtëpinë përmes ‘GoFundMe’, kështu që fansat nuk duhet të kontribuojnë në atë fond me pretendime të rreme, duke menduar se paratë e tyre po shkojnë drejt blerjes së shtëpisë. Unë jam duke pranuar oferta vetëm nga blerës të kualifikuar përmes ndërmjetësit tim të pasurive të paluajtshme.

Aktualisht ekziston një fushatë ‘GoFundMe’ që ka filluar të blejë shtëpinë në internet. Emmanuel na thotë se një anëtar vullnetar i grupit të tyre bëri një ‘GoFundMe’, por ai nuk ishte kurrë aktiv dhe nuk e kupton pse kjo e bëri atë të sillej në atë mënyrë. Ai pretendon se ata tashmë kishin një listë të investitorëve që mund ta kishin blerë shtëpinë edhe pa pasur nevojë për fushatën online.

Top Channel