Flakët kanë përfshirë sot në mesditë zonën e fshatit Radhimë.

Zjarri i ndihmuar dhe nga era e cila fryn me shpejtësi deri në 25 m/s është përhapur me shpejtësi duke rrezikuar një hotel që ndodhet në atë zonë. Forcat zjarrfikëse ndodhen në terren për izolimin e flakëve dhe shuarjen e tyre.

Top Channel