Dhjetëra banorë të fshtait Berxullë bashkë me gra e fëmije kanë protestuar këtë të dielë në mbrojtje të tokave të tyre.

Ata kanë mësuar edhe fitimet e firmës që ka marrë koncesionin Thumanë-Kashar e cila ka nisur punime edhe pa marrë lejen e ndërtimit.

Banorët kanë 35 ditë që protestojnë por askush nuk i kthen asnjë përgjigje.

Ata ndihen të pambrojtur nga askush dhe paralajmerojnë se nuk do të lejojnë askënd të hyjë në tokat e tyre.

Top Channel