Eda dhe Lea janë përfshirë në një debat këtë puntatë të Për’puthen, pas takimit provokues në një qendër masazhi të kësaj të fundit me Mateon.

Eda pyeti Lean se përse nuk deklarohej kur ajo e pëlqente aq shumë Mateon, ndërsa vajza I tha se pret nga djali të jetë I fokusuar 100% tek ajo.

Eda: A ke ardhur për Mateon pse nuk deklarohesh?

Lea: Për atë kam ardhur.

Eda: Pse do t’i mbyllësh dyert e të tjerëve?

Lea: Nëse një çun tjetër më thotë, pas disa ditësh mund të më pëlqejë, pse duhet t’ia mbyll dyert unë vetes dhe të fokusohem tek Mateo kur ai nuk është i fokusur tek unë.

Mateo: Ajo ka treguar se ka një pëlqim të madh.

Lea: Mateo e kupton shumë mirë.

Mateo: Unë i kam thënë që mos u deklaro.

Lea: Mua më pëlqeu shumë takimi, aty doja të isha me Mateon.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel