Pas shkurtimeve nga puna, Musk nuk e lejon stafin e Twitter të punojë nga shtëpia

10/11/2022 13:23

Elon Musk ka lajmëruar stafit eTwitter se puna në distancë do të përfundojë dhe se do të vijnë “kohë të vështira”.

Në një email drejtuar stafit, pronari i firmës së mediave sociale tha se punëtorët do të jenë në zyrë për të paktën 40 orë në javë, pasi ngadalësimi i ekonomisë globale do të godiste të ardhurat nga reklamat e Twitter.

Sipas Musk qëndrimi në shtëpi gjatë kohës së Covid ka qënë për të mashtruar njerëzit se nuk kanë nevojë të punojnë shumë. Ai tha se puna në distancë nuk është e pranueshme.

Gjithashtu ka fajësuar grupet aktiviste që u bëjnë presion reklamuesve për rënien masive të të ardhurave.

Top Channel