Emily Ratajowski zbulon më shumë për jetën e saj intime në një intervistë që nuk duhet humbur

02/11/2022 11:45

Emily Ratajkowski foli për jetën e saj në lidhje në një episod të parë të sinqertë të saj në podcast-in High Low with EmRata, duke përfshirë mënyrën se si ndihet për seksin në takimin e parë.

Dy muaj pasi paraqiti kërkesën për divorc nga Sebastian Bear-McClard pas katër vitesh martesë, modelja 31-vjeçare reflektoi se sa kohë pret para se të bëhet intime me një partner të ri.

Kam menduar shumë për këtë, sepse flet shumë për dinamikën e pushtetit dhe seksi në takimin e parë është shembulli përfundimtar i kësaj, sepse po merresh me dinamikën gjinore në një vakum kaq të vogël specifik të një momenti. Mendoj se nëse nuk je gati të jesh e pambrojtur, kjo është një arsye për të mos bërë seks në takimin e parë. Edhe nëse nuk janë tipi që do ta thoshin këtë me zë të lartë, por ju mund ta ndjeni atë. Kjo është një arsye për të mos fjetur me një mashkull.

Ndërsa bukuroshja tha se nuk po kërkon domosdoshmërisht dashurinë kaq shpejt pas ndarjes së saj të fundit, Ratajkowski dëshiron më shumë sesa thjesht seks. “Unë shkoj në këto takime dhe nuk është se do të fle me dikë dhe më pas jam më e prekshme për t’u dashuruar, por ndihem më shumë”, shpjegoi ylli.

Nëse nuk fle me ta, mendoj më pak për ta. Unë mund t’i harroj ato për tre ditë.

Top Channel