Lajmi i fundit
Çahet tubi i gazit në një karburant në Tiranë, evakuohen banorët në zonë
Në vendngjarje ndodhen shërbimet e Policisë, të ambulancës dhe të zjarrfikëses, dhe teknikët të cilët po punojnë për rregullimin e defektit.

Gratë e këtyre shenjave të zodiakut ua dinë pikat e dobëta partnerit të tyre, arrijnë t’i ndryshojnë ata, pra me pak fjalë janë shumë të shkathta.

Ato arrijnë të kenë një ndikim të jashtëzakonshëm te ta pa u bërë presion, pa i bërë shantazhe dhe pa i kërcënuar. Njihuni me këto shenja:

Shigjetari

Gruaja e shenjës së Shigjetarit e di si ta bëjë shtëpinë të rehatshme madje edhe me të ardhura minimale. Është e bindur që jeta është krijuar për t’u kënaqur. Megjithatë, që ajo t’i bëjë të gjitha këto, është e nevojshme që burri t’i japë asaj të gjithë kontrollin mbi të ardhurat. Në këmbim, ajo është shumë besnike, e kujdesshme dhe e butë.

Ujori

Nuk ka gra më pak egoiste se ato të shenjës së Ujorit, por për të qenë e tillë ndaj partnerit të saj, e gjitha që është e nevojshme është që t’i tregojë që e do. Ajo kurrë nuk do ta qortojë partnerin për ditëlindjet dhe përvjetorët e harruar. Prandaj, nëse jeni në një lidhje me një grua Ujor, binduni që ajo do t’ju udhëheqë me shumë inteligjencë gjatë jetës dhe do t’ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura.

Virgjëresha

Për meshkujt që janë “koprracë” ndaj parave, gruaja e shenjës së Virgjëreshës është shumë e shkathët. Ajo do të bindë edhe koprracin më të madh se duhet të hapë portofolin dhe të shpenzojë për kënaqësi të ndërsjellë. Virgjëreshat janë jashtëzakonisht inteligjentë, ato i gjykojnë shumë mirë njerëzit dhe sapo të takojnë partnerin ideal të tyre, do të dinë saktësisht se cilët “butona” të shtypin për të realizuar dëshirat e tyre, madje edhe nëse kjo u kërkon të punojnë pak më shumë në shtrat.

Top Channel