Regjisori Eduart Grishaj ka dhënë detaje rreth nisjes së formatit më të suksesshëm dhe më të ndjekur nga publiku i gjerë shqiptar.

Big Brother Vip pritet të nisë brenda këtij viti, ndërsa data e saktë ende nuk është caktuar, siç ka pohuar edhe regjisori i këtij program.

Big Brother Vip po bëhet gati dhe besoj se do fillojë shumë shpejt. Do të jetë brenda këtij viti por nuk ka një datë të saktë. Është sipërmarrje e jashtëzakonshme dhe besoj që është emision që kalon të gjitha përmasat. Pas BBV e vë re teksa takon njerëz të ndryshëm që e kanë jetuar BBV dhe ndjekur vazhdimisht.- tha Eduart Grishaj.

Top Channel