Një situatë dramatike u krijua në Levan të Fierit, kur 6 fëmijë refuzuan për disa orë të shkonin me nënat e tyre pas problemeve me ligjin që kanë baballarët e tyre të divorcuar.

Ilir Hilaj është arrestuar tashmë, ndërsa i vëllai Lefter Hilaj ndodhet në kërkim.

Fëmijët janë nga 13 vjeç më i madhi e 8 më i vogli. Ata kanë më shumë se një muaj që nuk shkojnë në shkollë.

Pas disa orësh negociata, fëmijçt e ngujuar në banesë janë larguar së bashku me nënat e tyre, punonjësit socialë dhe psikologët.

Top Channel