I dënuar për trafikim të lëndëve narkotike në Norvegji, sekuestrohen pronat me vlerë 400 mijë euro të 34-vjeçarit në Elbasan

26/10/2022 09:39

Një 34-vjeçari, i dënuar me 13 vite burg nga autoritetet norvegjeze për trafikim të lëndëve narkotike i janë sekuestruar pasuritë me vlerë 400 mijë euro që zotëron në Elbasan.

Prokuroria e Elbasanit ka Daniele (Oklid) Çela ka vendosur masën e sekuestros preventive mbi apartamentin me sipërfaqe 59 m2 dhe verandë 80 m2,, një lokal dhe garazhi i tij, në lagjen “Visarjon Xhuvani” të Elbasanit dhe një ndërtesë dykatëshe në Peqin.

“Ministria e Drejtësisë ka transmetuar aktet e vëna në dispozicion nga autoritetet norvegjeze të drejtësisë, përkatësisht të Prokurorisë Publike të Rajonit Agder, Norvegji, me qëllim regjistrimin e procedimit penal në ngarkim të shtetasit shqiptar D.Ç., i lindur më 16.11.1988, në Elbasan, si i dyshuar për kryerjen e veprës penale Pastrimi i parave”, shkruhet në njoftimin e Prokurorisë.

Në Norvegji, Çela është dënuar për “Trafikim të paligjshëm të drogës si pjesë e një grupi të strukturuar kriminal”, “Falsifikim dokumenti”, “Vjedhje energjie elektrike” dhe “Qëndrimi në mënyrë të paligjshme në një shtet të huaj më shumë se tre muaj”

Top Channel