Jada Pinkett Smith ka zbuluar se ajo ‘kapërceu kufirin’ me ish-in e bashkëshortit Will Smith, Sheree Zampino, gjatë ditëve të para të lidhjes së tyre.

Sheree, 54 vjeç, ishte e martuar me Will, 54, nga viti 1992-1995, dhe kanë djalin Trey, 29 vjeç.

Duke folur në Red Table Talk, dyshja, të cilët që atëherë kanë krijuar një miqësi të fortë, treguan se si një incident i vështirë për sjelljen e Trey çoi në një grindje. Jada tha:

“Më kujtohet disa herë që me të vërtetë e kalova kufirin. Një herë Trey kishte një takim dhe ai u soll keq. Unë thashë: “Uh, duhet të ulemi, duhet të flasim për këtë, Trey nuk mund të sillet në këtë mënyrë.”

Sheree u përgjigj:

“Më lejoni t’ju jap versionin tim. Unë hyra në shtëpi vetëm për ta lënë atë dhe sapo hyra brenda, Jada tha: “Duhet të flasim për sjelljen e tij!”

Unë thashë: Shko merr babin e tij, të lutem. Pse po flet për atë që ndodh në shtëpinë time, këtu? Sjellja e tij ishte në shtëpinë time.

Jada tha: “Ishte shumë e ndërthurur dhe u bë shumë e çrregullt”, ndërsa Sheree e quajti sjelljen e saj ‘jashtë linjës’.

Sheree pranoi gjithashtu se Jada nuk donte të bënte ndonjë të keqe me komentin e saj, duke shtuar:

“Kërkesa ime e vetme ishte që të sillesh mirë me djalin tim. E bëre këtë dhe zemra jote ishte gjithmonë e drejtë ndaj tij, duke dashur më të mirën për të”.

Aktorja Sheree tregoi gjithashtu se si sjellja e saj bëhej ‘e turpshme’ ndonjëherë, duke zbuluar se si shkoi e paftuar në dhomën e gjumit të Jada dhe Will për të parë dekorin.

Top Channel