Deputetja konservatore kërkon dorëheqjen e Liz Truss

20/10/2022 14:33

Ruth Edwards, deputetja konservatore e Rushcliffe, është bërë deputetja e fundit që i ka bërë thirrje kryeministres Truss të largohet.

Në një letër të publikuar në ConservativeHome, Edwards thotë se nuk është përgjegjëse për partinë dhe se nuk mund të lejojë që ajo të qëndrojë në pushtet.

Ajo i kërkoi gjithashtu kryeministres që të largohet nga pushteti dhe t’i lërë vendin dikujt që është në lartësinë e detyrës të marrë privilegjin dhe përgjegjësinë e madhe për të udhëhequr vendin dhe partinë.

Top Channel