Yolanda Hadid thotë se vëren një sërë tiparesh që ka mbesa e saj Khai me nënën e saj të ndjerë Ans van den Herik.

Ylli holandez, 58, tha për Entertainment Tonight të martën se ajo vëren ngjashmëri të çuditshme midis mbesës dhe nënës së saj, e cila vdiq në moshën 78-vjeçare në tetor të vitit 2019.

“Ndjehem sikur nëna ime u kthye në këtë qenie njerëzore të vogël miniaturë, të pabesueshme”, tha Hadid. “Ajo bën gjëra dhe unë them: “O zot, kjo është nëna ime.” Yolanda tha se Khai, të cilën Gigi e mirëpriti në shtator të vitit 2020, është gëzimi i jetës së saj dhe në fakt e të gjithë familjes.

“Natyra, kuajt, milingonat e vogla, ajo është e kujdesshme me gjithçka,” tha Yolanda, e cila më parë u shfaq në The Real Housewives of Beverly Hills nga 2012-2016, duke shtuar se fëmija do gjithçka.

Yolanda, e cila ishte e martuar me manjatin e pasurive të paluajtshme Mohamed Hadid nga viti 1994 deri në vitin 2000 dhe producentin muzikor David Foster nga viti 2011 deri në 2017, tha për mbesën e saj:

Ajo është gëzimi i jetës sime dhe në fakt i të gjithë familjes.

Yolanda tha se të qenit gjyshe, e njohur si ‘Oma’ në holandisht, ka bërë kohën më të pabesueshme të jetës.

Top Channel