“Mami, sa mirë që nuk po zihesh më me babin”, Rita Petro tregon fjalët e vajzës pas divorcit në Goca & Gra

12/10/2022 21:51

 Shkrimtarja Rita Petro e ftuar këtë të mërkurë në Goca & Gra tregoi një prej episodeve me vajzën e saj kur ishte e vogël.

Ajo tha se ka kaluar një 10-vjeçar të mrekullueshëm me me ish-bashkëshortin e saj, edhe pse kishte raste zënkash si në çdo çift.

“Ne kemi kaluar një 10 -vjeçar me ish bashkëshortin tim që mund të them ishte i mrekullueshëm dhe unë e them që kur fëmija rritet në një mjedis ku nuk ka sherre… unë mbaj mend vetëm një gjë kur më ka thënë goca, ‘ma sa mirë nuk po ziheni më me babin’. Vlerësoi më tepër se nuk donte të mbyllte veshët se sa ndarjen. Në të gjitha rastet duhet që njeriu duhet të ketë këtë lloj meçurie ta kuptojë”, tha ajo.

Top Channel