Puntatën e kaluar Mateo refuzoi takimin me Kamilën, duke habitur konkurrentët me këtë veprim të papritur.

Pas shumë polemikash, konkurrenti i Për’puthen vendosi ta sqarojë përse mori këtë vendim vetëm pak kohë pas fillimit të programit dhe dëshirës së madhe për të njohur Kamilën.

Mateo tha se të dy kanë nevojë për pak qetësi, pasi gjithë kësaj kohe ka ndjerë vetëm presion.

Kjo situatë nuk i pëlqeu aspak Kamilës, e cila e akuzoi  konkurrentin se e bëri të gjithë këtë veprim për ta ulur.

Ai vazhdimisht gjatë gjithë diskutimit theksoi se ka ndjerë debate, xhelozi dhe kritika, duke mos pasur aspak dashuri.

Mateo: Situata është shumë e tencionur pas gjithë atyre fjalëve kemi nevojë për pak kohë e qetësi. Nga gjithë ato debate besoj se të dy kemi nevojë për pak qetësi nga njëri-tjetri

Kamila: Mateo do të dali sipër pas gjërave që ka bërë, duke më ulur mua

Mateo: Nuk te ula thash ne dhe ti e pranove. Nuk jam frikacak dhe nuk jam as i dashuruar. Unë në tre episode kam ndjerë vetëm fjalë dhe debate

Kamila: Si mund të ndjehesh kur ai të thotë je askushi, kush je ti  

Mateo: Unë kam ndjerë vetëm debate kritika dhe xhelozi. Nuk kam ndjerë pikën e dashurisë. Kam tre episode që kam ndjerë vetëm presion dhe jo dashuri.

Top Channel