Takimi i Remilit me Ildën solli debate të shumta në studion e Për’puthen, ku më i përfshiri ishte Petro.

Pas diskutimeve që ata bënë gjatë takimit në palestër, konkurrenti nuk nguroi t’i kthehej rivalit të tij.

Ajo që e nervozoi më shumë Petron ishte komenti i Ildës, pasi ajo e quajti atë pa shije, për shkak të zgjedhjeve që bëri tek vajzat e tjera.

Petro:  E vetmja gjë që ke ti janë muskujt

Remili: Unë jam mashkull i kompletuar, muskul-tru

Petro i drejtohet Ildës: Ti i quan gocat pa shije dhe përfshin edhe veten

Ilda: Po po, tek ti e kisha mendjen kur lëvizje me kamion. Ishte super takim

Petro: E pash super takimin, nuk janë vetëm fjalët dhe gjestet

Më pas debati u rikthye sërish midis Petros dhe Remilit, të cilët kanë zhvilluar takim me konkurrenten.

Petro i drejtohet Remilit: Që nga fillimi i Për’puthen e deri në fund palestrën do kesh ti

Remili: Ilda të hoqi vizën

Petro: Kush ma hoqi vizën, luftoj deri në fund për atë që dua. Nëse Ilda sillet siç më pëlqen mua luftoj deri në fund

Top Channel