Plagët mund të përkthehen si përvoja jetësore dhe disa njerëz janë shumë krenarë për to. Megjithatë, njerëzit e tjerë do të preferonin të mos i kishin ato dhe madje të veshin rroba që u lejojnë t’i mbulojnë.

Përballë kësaj situate, artistja Raquel Gauthier ka përdorur të gjithë talentin e saj për t’i kthyer ato shenja në lëkurë në dizajne artistike të krijuara me dorë me bojë. Nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram, Raquel ndan me botën historitë prekëse.

Ne po ju sjellim disa nga këto imazhe, ku në pjesë të ndryshme të trupit plagët apo shenjat kthehen në art. Duket se një artiste e vërtetë si Raquel Gauthier nuk has pengesë në këto copëza arti që ajo krijon.

 

FOTO GALERI
1/17

Top Channel