Ilary i kërkoi 20.000 euro, Totti refuzoi/ Fjala e fundit i takon gjykatës

01/10/2022 08:11

Në dukje ishte historia e ëndrrave, por tashmë që ka marrë fund, duket se ndasitë mes Ilary Blasit dhe Francesco Tottit janë tejet të mëdha.

Një kërkesë e cila është refuzuar nga përfaqësuesit ligjorë të ish-futbollistit teksa Totti nuk ofron më shumë se 7.000 euro në muaj për fëmijët e tij.

Duket se situata është e acaruar dhe Ilary e Totti vijojnë me akuzat ndaj njëri-tjetrit se cili tradhëtoi i pari, ndërsa rrugëzgjidhja e vetme duken dyert e gjykatave që do të ndajnë më pas edhe çështjet financiare mes palëve./ Super Sport

Top Channel