Flakët kanë përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme në pjesën halore poshtë pishave. Punonjësit e zjarrëfikseve janë duke punuar për fikjen dhe izolimin e vatrës së zjarrit e cila vijon të jetë aktive. Siç duket dhe nga pamjet zjarri përhapet i ndihmuar nga  era.

Shkak i zjarrit është papërgjegjshmëria e banorëve por dhe pushuesve që bëjnë piknik në pyll.

Top Channel