Me ndryshimin e stinëve, njerëzit gjithmonë presin shumë të reja nga jeta e tyre.

Një ngjarje e rëndësishme që ndodh rreth kësaj kohe çdo vit është ekuinoksi i vjeshtës, një kohë kur dielli rihyn në shenjën e Peshores. Ndërkaq, 4 shenjat e mëposhtme nuk kanë asgjë për t’u shqetësuar pasi ato do të preken më pak nga ekuinoksi i vjeshtës që do të ndodhë sot.

Dashi

Sot dielli do të kalojë në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, duke ndriçuar nevojën për ekuilibër, unitet dhe lidhje në këtë fushë të jetës tuaj. Kjo energji është një pjesë thelbësore e mbajtjes së ekuilibrit në jetën tuaj. Jeni një shpirt tepër i pavarur.

Gaforrja

Ndërsa ndodh ekuinoksi i vjeshtës, ju do të thirreni të tërhiqeni në strehën tuaj të sigurt, e njohur gjithashtu si Shtëpia e katërt e shtëpisë dhe familjes. Kjo është një zonë që nuk është vetëm tepër e rëndësishme për ju, por një vend ku ekuilibri, kënaqësia dhe marrëdhëniet janë thelbësore. Ndërsa dielli kalon në Peshore do të ndjeni nevojën për të vendosur harmoninë qoftë midis anëtarëve të familjes suaj ose brenda hapësirës tuaj aktuale të jetesës.

Peshorja

Është stina juaj, që do të thotë se ekuinoksi i vjeshtës me siguri do t’ju ndikojë më shumë se kushdo tjetër. Dielli do të kalojë në shtëpinë tuaj të parë të vetes, duke ndriçuar nevojën tuaj për lidhje, kënaqësi dhe ekuilibër në jetën tuaj. Kjo është një kohë ku ripërqendrimi në nevojat tuaja do të jetë më i lehtë se zakonisht, ndaj mos hezitoni të vendosni veten në radhë të parë. Filloni të bëni gjëra që ju kënaqin, qofshin marrëdhënie të reja, përpjekje krijuese apo ngjarje shoqërore.

Bricjapi

Sot dielli do të kalojë në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës dhe imazhit publik, duke e kthyer vëmendjen tek mënyra se si krijoni ekuilibër, harmoni dhe marrëdhënie në jetën tuaj profesionale. Top Albania Radio shkruan se si shenjë e zodiakut e orientuar drejt qëllimit, ju i jepni prioritet ambicieve tuaja të punës dhe tani është koha e përkryer për të nisur një projekt të ri. Ju gjithashtu mund të ndjeni nevojën për t’u përqendruar në partneritete, kështu që nëse ka dikë me të cilin keni qenë në humor për të punuar, kontaktoni me ta.

Top Channel