Bashkimi fillon nga abetarja/ Exclusive, sot në mbrëmje për abetaren e përbashkët Kosovë-Shqipëri

18/09/2022 20:03

Nxënësit shqiptarë do të mësojnë me një abetare të përbashkët.

Këtë vit shkollor, fëmijët e klasave të para në Shqipëri dhe në Kosovë e kanë në duar abetaren e re, teksa pritet që ky libër shkollor të shpërndahet edhe në diasporë.

Për të mësuar më shumë mbi ndryshimet në përmbajtjen e abetares së shqiptarëve, ndiqni sonte Exclusive, nga gazetarja Kristi Gongo.

Top Channel