Shumë argëtim, asnjë rregull! Si po e kalojnë djemtë dhe vajzat ditën e fundit të “Kepi i Tundimeve”

16/09/2022 21:28

Eksperiencës së konkurrentëve te “Kepi i Tundimeve” po u vjen fundi.

Ditën e fundit ata po e kalojnë në anije, teksa janë veshur si piratë dhe shijojnë detin Jon.

Në fillim, kapiteni u dha lajmin e mirë se nuk do të ketë asnjë rregull dhe ata mund të bëjnë çfarë të duan. Në anije ka alkool, muzikë, biseda të këndshme dhe kërcime sensuale…

FOTO GALERI
1/15

Top Channel