Erjola super xheloze për Atdheun e Anxhelën, i shpreh ish-konkurrentit mallin për kohën që mungoi

16/09/2022 22:12

Edhe pse ishin disa ditë larg njëri-tjetrit, duket se Atdheu dhe Erjola nuk kanë mundur të harrojnë ndjesitë pozitive që kishin për njëri-tjetrin.

Në puntatën e fundit të emisionit, Atdheu u kthye për të vizituar miqtë, por Erjola duket se nuk e mori aspak mirë pritjen që i bëri Anxhela, e cila u tregua shumë e lumtur për rikthimin e tij.

Erjola iu drejtua në mënyrë të ashpër Anxhelës duke i thënë se nuk kishte pritshmëri të tilla nga ajo.

Erjola: Ti Anxhela ku po vete?

Atdheu: Hë mo ju kishte marrë malli?

Anxhela: Po sigurisht që do na merrte malli

Erjola: Po mirë nga unë pritej po Anxhelën na e paska marrë shumë malli o zot s’po dimë nga të kthejmë kokën. Mënyra e të shprehurit emocionet nuk vjen vetëm me lot.

Anxhela: Normal që do të gëzohesha.

Atdheu: Fokusin e kam mbajtur te ti edhe pse isha jashtë.

Erjola: Aty mbaje. Mu bë qejfi që u ktheve në puntatën e fundit, sikur kishe lënë diçka pezull dhe u ktheve për ta përfunduar.

Top Channel