E moshuara nën akuzë për kotecin! Në Nartë, 81-vjeçarja u arrestua dhe është në gjyq “për ndërtim pa leje”

15/09/2022 15:44

Geron Gunbardhi tha se në Nartë të Vlorës zbarkoi i gjithë shteti për kotecin që po ndërtonte 81-vjeçarja Lefkothea Karasa.

Gruaja e moshuar rrëfen se jeton vetëm prej vitesh, djali i saj i vetëm banon në Greqi bashkë me fëmijët. Lefkothea tregon momentet kur Policia e Shtetit i zbarkoi në oborr për kotecin dhe e shoqëroi në komisariat.

Lefkothea Karasa kërkon që ta ndërtojë kotecit, njëlloj thotë ajo, si bashkëfshtarët e saj.

Avokati Geron Gunbardhi pretendon se gjykata e Vlorës e dënoi pa të drejtë të moshuarën e cila sipas tij, kishte marrë lejë në bashki.

 

 

Top Channel