Teksa Efi, Juna dhe Erjola po laheshin në vaskë në orën dy të natës, nga dritarja e tualetit dëgjohen disa të trokitura.

Sapo Efi hap dritaren në tualet hyn Atdheu e më pas Fationi. Hyrja e tyre në vilën e vajzave është e ndaluar, megjithatë të pestë nuk e mendojnë dy herë që ta thyejnë këtë rregull e të humbasin katër mijë euro.

Fationi: Unë s’jam vetëm, kam marrë dhe Atdheun me vete dhe them të rrimë bashkë të gjithë. Nuk po na shtyhej.

Erjola: E dini që është thyer rregulli?

Atdheu: Të gjithë po i thyejnë rregullat.

Top Channel