Këngëtarja e njohur Katy Perry kur përmenden fëmijët ka një dëshirë të bukur.

Kur bëhet fjalë për të pasur më shumë fëmijë me të fejuarin Orlando Bloom, 37-vjeçarja tha për PEOPLE se ka shumë shpresa.

Ndërsa festonte lançimin e pijes së saj të gazuar joalkoolike “De Soi”, këngëtarja tha se:

“Unë jam një planifikuese. Kështu që do të shohim”.

Anëtarja e re e “American Idol” dhe aktori 45-vjeçar mirëpritën fëmijën e tyre të parë së bashku, Daisy Dove, në gusht të vitit 2020.

Bloom është gjithashtu baba i djalit Flynn, 11 vjeç, nga martesa e tij e mëparshme me Miranda Kerr. Lindja e një fëmije gjatë kulmit të pandemisë COVID-19 e bëri përvojën e prindërimit mjaft unike, por këngëtarja e “Roar” tha se nuk do ta ndryshonte me asgjë.

“Ishte një gjë kaq interesante të kesh një fëmijë gjatë COVID, sepse gjithçka ndaloi përveç kësaj. Më pëlqen përvoja që po përjetoj me vajzën time tani”.

Top Albania Radio shkruan se këngëtarja, e cila po ashtu po kalon kohë në Las Vegas për rezidencën e saj në Resorts World, tha se është gati për çdo gjë që të ndodhë kur bëhet fjalë për zgjerimin e familjes së saj. “Pra, sigurisht,” tha Perry për të shtuar familjen e saj.

“Shpresojmë në të ardhmen”.

Ndërsa Perry jeton jetën e saj në sytë e publikut, ajo ka qenë në gjendje të balancojë karrierën e saj të zënë duke e mbajtur vajzën e saj larg vëmendjes falë shumë duarve ndihmuese.

“Kam mbështetje të madhe. Unë kam një motër të mrekullueshme. Kam një dado të mrekullueshme. Dhe Orlando me të vërtetë më ndihmon”. 

Top Channel