Zjarri në fshatin Ndërshen të bashkisë Mirditë vazhdon të përhapet, ndërkohë që terreni i vështirë vështirëson ndërhyrjen e forcave zjarrfikësve.

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, edhe ndërhyrja e helikopterit është e vështirë për shkak të kushteve atmosferike, megjithatë janë nën kontroll vatrat afër banesave.

Aktualisht, janë gjashtë vatra aktive, në qarqet Berat, Shkodër, Lezhë, Elbasan dhe Durrës. Era përhap flakët, por nuk paraqitet rrezik për zonat e banuara.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel