Vendi ynë është përfshirë nga temperatura shumë të larta ditëve të fundit, duke u bërë në disa raste të papërballueshme.

Shumë qytetarë kanë preferuar të mbrohen disi nga dielli me syze, çadra dhe kapele.

Disa të tjerë janë freskuar në shatërvanët që ndodhen në sheshin “Skënderbej”, për ta përballuar disi të nxehtin.

Njëkohësisht temperaturat e larta kanë sjellë rritjen e numrit të personave që kanë probleme shëndetësore, duke shtuar pacientët nëpër spitale.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel