Avokati Zaçe Islami i ftuar në emisionin “Shqipëria Live” tregoi  një histori mes një njeriu dhe një xhindi.

Ai u shpreh se kjo ngjarje i ka ndodhur një personi në Tiranë, ku xhindi nuk e linte të jetonte normalisht.

“XY që e njoh unë dhe jeton këtu në Tiranë e akuzon ajo një grua me gjithë fëmijë në dorë i thotë më ke thyer këmbën e djalit, i merrte shpirtin nuk e linte të hante bukë, i merrte cigaren. Janë gjendje, janë ekzistuese. Në bazë të librit hyjnor Kuranit të madhërishëm lexojeni se e ka përcaktuar qartë, engjëjt janë nga drita, xhindet nga zjarri dhe njeriu nga balta. Këto që u shfaqen njerëzve janë xhindet. Me ka sa dimë dhe sa është shkruar deri më sot ne jemi i vetmi planet i banuar nga njerëz”, tha ai.

Top Channel