Reciprociteti ndaj Serbisë për mjetet identifikuese do të aplikohet nga 1 gushti

30/06/2022 09:57

Masa e reciprocitetit ndaj Serbisë për letërnjoftimet do të aplikohet nga 1 gushti.

Derisa Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës është duke përgatitur një udhëzim administrativ me të gjitha detajet sa i përket kësaj mase dhe të tjerave që nxori nga mbledhja e ditës së mërkurë.

Bëhet e ditur që regjistrimi do të fillojë me një gusht dhe do të zgjasë deri më 30 shtator të këtij viti.

Me vendim ekzekutivi ka zgjatur përdorimin e letrave ngjitëse në targat e automjeteve që hyjnë nga Serbia në Kosovë, ky vendim ka kohëzgjatje deri më 31 tetor 2022

Top Channel