Abuzonte seksualisht me gra e fëmijë! 30 vite burg për R Kelly e “I believe I Can Fly”

29/06/2022 22:36

Këngëtari amerikan R Kelly është dënuar me 30 vjet burg  me akuzën se ishte në krye të një skeme abuzimi seksual me fëmijët dhe gratë. Robert Sylvester Kelly, emri i plotë, u gjobit gjithashtu me 100,000 dollarë

Kelly, i njohur për këngët hit si “I believe i can fly  dhe “Ignition” – u zbulua se kishte përdorur famën e tij për të joshur gratë dhe fëmijët  duke abuzuar seksualisht me to gjatë dy dekadave.

Teksa iu njoftua vendimi, gjykatësja Ann Donnelly tha se këngëtari  kishte detyruar viktimat e tij të bënin gjëra tejet të rënda , jashtë vullnetit tyre, shumë prej tyre edhe ishin sëmurur,

Për 6 javë gjykatësit dëgjuan se si ai trafikonte gra midis shteteve të ndryshme të SHBA-së, i ndihmuar nga menaxherët, rojet e sigurisë dhe anëtarët e tjerë të rrethit të tij të ngushtë.

Gjatë seancave u zbulua edhe fakti se si Kelly kishte falsifikuar dokumente për t’u martuar me këngëtaren Aaliyah kur ajo ishte 15 vjeç në 1994, shtatë vjet para se këngëtarja të vdiste në një aksident avioni.Certifikata, e zbuluar në atë kohë, tregonte moshën e Aaliyah si 18 vjeç. Martesa u anulua muaj më vonë.

Gjykatësit e portretizuan Kellin si të rritur në varfëri,  në një familje të mbushur me dhunë e që ka vujatur nga abuzimi seksual që në moshë të re.

Top Channel