Një prej këngëtarëve më të famshëm të viteve 2000 në vendin tonë, G-Bani rrëfeu në “Më lër të flas”raportin që kishte me vajzat në kohën kur ishte surperstar.

Ai u shpreh se sillej mirë me vajzat, pasi nuk i konsideron si trofe, ndërsa rrufu dhe dy arsye të forta.

G-Bani: Nuk them dot se femrat nuk janë një trofe të kesh sukses, si jemi ne por janë gjini femërore, krijo një marrëdhënie shoqërore, po arrite ta krijosh atë marrëdhënie shoqërore dhe nëse gjen edhe një tërheqje seksuale me njëri tjetrin…

Donaldi: Ke qenë njeri i ndjeshëm apo që eksperimentoje me vajzat?

G-Bani: Nuk kam qenë për dy arsye se ata që më donin nuk i doja dhe ato që i doja nuk më donin, kështu që nuk kishte arsye.

 

 

FOTO GALERI
1/6

Top Channel