Reperja e suksesshme Mr. Mimo, e pranishme mbrëmjen e sotme në “Më lër të flas”, ka treguar se e ndërpreu karrierën e saj për shkak se iu përkushtua familjes.

Megjithatë, ajo tha se nuk është kurrë vonë për t’iu rikthyer, duke lënë të kuptohet se ka një mundësi që të jetë sërish pjesë e tregut muzikor.

Donald Veshaj: Si po shkon jeta jote?

Mr. Mimo: Super, kurrë më mirë nuk ka qenë.

Donald Veshaj: Kur e ke nisur karrierën?

Mr. Mimo: Në vitin 2003 e kam nisur dhe në fund të 2005 e kam përfunduar. Atëherë e ndërpreva se e kuptova që do të bëhem nënë, vendosa t’i përkushtohem familjes, mu duk më interesante familja se karriera dhe e lashë karrierën anash.

Donald Veshaj: Një karrierë e shkurtër por e suksesshme

Mr. Mimo: Ka mbetur ende, jemi në 2022 ka kohë.

Top Channel