Këngëtarja Aurela Gaçe ka treguar mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra” gjëra të cilat nuk I kishte zbuluar më parë.

Ajo tha se I kishte shumë frikë sportt ekstreme, por nga ana tjetër tregoi për mikeshën e saj të ngushtë Eli Farën, që edhe megjithëse është një natyrë e urtë, ka shumë dëshirë shpejtësinë në makinë.

Aurela Gaçe: Unë sportet ekstreme nuk i dua, kur shoh njerëz që hidhen nga lartësitë apo me trena të shpejtë unë nuk I dua, më pushon zemra, nuk i dua.

Për shembull në makinë jam shumë e qetë eci shumë avash. E kundërta kam mikeshën time të ngushtë Eli Farën, është aq e qetë por në makinë është gangster.

Edhe Skerdi është shumë i qetë ama në makinë i them “të lutëm ule shpejtësinë”.

Top Channel