Puntata e sotme e Për’puthen solli disa nga ish-konkurrentët të cilët treguan për situatat më të bujshme në program dhe për jetën e tyre private.

Situatat më të përfolura kanë qenë edhe debatet midis Sarës dhe Jasminës për shkak xhelozie. Të dyja kanë ngritur shpesh zërin në program, duke vijuar për shumë kohë debatet.

Ish-konkurrentet realizuan sot një përballje në studio duke zbuluar më shumë rreth marrëdhënies së tyre pas debateve. Sara dhe Jasmina shprehen se pavarësisht situatave të tensionuara kanë lënë pas gjithçka dhe janë bërë shoqe shumë të mira.

Top Channel