Qytetarët e Vlorës kanë nisur të shijojnë plazhin ende pa ardhur  zyrtarisht vera.

Radhë makinash janë krijuar në qytet, ndërsa bregdetin jonian të Vlorës nuk e preferojnë vetëm vendasit, por edhe të tjerë.

Vlora është një prej destinacioneve të preferuara të shqiptarëve dhe turistëve të huaj.

Top Channel