A Live Night/ Si ndryshoi jeta e Yll Limanit prej një audicioni gjysmak në “The Voice”

07/05/2022 22:54

Në një rrëfim të sinqertë në A Live Night, Ylli Limani tregoi se si ndryshoi jeta e tij nga një audicion gjysmak në “The Voice of Albania”.

Pa një emër në listën e audicioneve, Ylli ia arriti që të ishte pjesë dhe të mahniste jurinë me zërin e tij.

Ylli e konsideron pjesëmarrjen në “The Voice” si një prej përvojave të tij më të suksesshme, ku u formua dhe si njeri dhe si artist.

“Më thanë në telefon se jemi duke e bërë listën finale, dhe u thash që jo nuk ka edicion të dytë, të tretë. Vjen e shtuna nuk ka thirrje, diku nga darka më ka ra numri më tha janë zgjedhur 32 të fundit por ti eja, kur kam ardhur nuk e kam pasur emrin, isha ja ky i 33-i. Unë nuk kam pasur atë mënyrën me u lasdru në treg, por me e shiju, duke mos ditur se çfarë po bëja,  nuk e kam pritur. Juve të rinjtë duhet t’i merrni këto shanse”, tha Ylli.

Yll Limani, ishte një prej shumë pjesëmarrësve nga Kosova në “ The Voice of Albania”, që tashmë numëron miliona ndjekës në Youtube.

Top Channel