Kryeministri Edi Rama,ka kujtuar sot 5 Majin, Ditën e Dëshmorëve të Atdheut.

Me anë të në postimi në ‘Facebook’ Rama shprehet se i përulet me respekt të gjithë personave që dhanë jetën në mbrojtje të atdheut.

5 Maji është një datë e rëndësishme historike për shqiptarët pasi përkujtohen Dëshmorët e Kombit.

Në Ditën e Dëshmorëve të Kombit janë të shumtë emrat e të gjitha kohërave që kujtohen me mirënjohje jo vetëm për vlerat e përjetshme dhe kontributin që dhanë për çlirimin e vendit për një të ardhme më të mirë, por edhe të gjithë ata që sakrifikuan jetën e tyre për liri, demokraci, të drejtat e njeriut dhe dinjitetin e çdo shqiptari.

Top Channel