Tryeza për anëtarësimin në BE/ Mazi kritika institucioneve të drejtësisë për mungesë informacioni. I përgjigjet Kraja

26/04/2022 12:41

Aktorët e drejtësisë, kishin fjalën në tryezën e diskutimit për procesin e antarësimut të Shqipërisë për Bashkimin Evropian.

Ai u shpreh se është e pafalshme që të marr vesh zhvillimet nga të huajt për gjërat që unë duhet t’u raportoj atyre.

Në përgjigje kreu i SPAK, Arben Kraja u shpreh se nuk mund të raportojnë cdo javë për çështjet, pasi ato janë nën hetim dhe shume prej tyre edhe sekret.

“Ne kemi caktuar një grup që merret me raportimin per arritjet për integrimit. Por ka një problem, ne nuk mund të raportojmë cdo javë duke qenë se çështjet janë nën hetim dhe sekret. Megjithatë për shifrat ne gjithmone kemi qene të gatshëm.” -u shpreh Kraja.

Top Channel