Takimi i Filloretës me Mevlanin nisi disi i distancuar dhe i ftohtë, por më vonë ishte Mevlani i cili vendosi të bëjë disa sqarime.

Ai tha se tashmë janë vetëm ata të dy dhe do të mundohet që të jetë sa më afër saj për të rikuperuar kohën e humbur.

“Tani jemi në rregull jemi të paster dhe mund të lindi ndonjë gjë. Tani jemi unë edhe ti. Duhet të të vlerësoj më shumë”, u shpreh Mevlani.

I penduar për gabimet që ka bërë Mevlani vendosi më në fund t’i kërkojë falje Filloretës, duke theksuar se ky vendim nuk ka pasur ndikim nga një person i tretë.

“Kam bërë shumë gabime kundrejt teje dhe do mundohem të jem sa më afër. Nuk ka lidhje me persona të tjerë por  kam vënë re që je larguar dhe jam ndjerë keq. Me pak fjalë të kërkoj ndjesë nëse të kam mërzitur”, tha Mevlani.

Top Channel