Takimi i Mevlanit me Efin preku më së shumti Filloretën e cila është lënduar nga situata e krijuar.

Ajo vendosi që deri në fundjavë do të mendohet nëse do të vijojë të marrë pjesë në programin e Për’puthen.

Do vendos deri në fundjavë se si do veproj, pasi spo ndihem mirë”, u shpreh Filloreta.

Filloreta tha se presioni i krijuar nga Mevlani, familja, debatet dhe gjithçka e bëjnë që të arrijë në këto vendime, ndërsa Mevlani e konsideroi vendimin e saj të nxituar.

Filloreta është konkurrentja e cila erdhi nga Zvicra vetëm për Mevlanin. Deri më tani treshja Filloreta-Mevlan-Efi ka pasur gjithmonë debate për shkak të situatave që krijohen në takime.

Top Channel