Takimi i Alesjas dhe Jetmirit shkoi shumë mirë, por situatat në studion e Për’puthen agravuan nga debatet.

Astriti deri para disa kohësh ka dashur ta njohë më tepër Alesjan, por gjërat ndryshuan  shumë shpejtë.

Që prej asaj dite Astriti dhe Alesja kanë pasur debate të vazhdueshme.

“Alesja është shumë fake. Është person që ka dy fytyra”, u shpreh Astriti i revoltuar.

Ai tha se Alesja sillet ndryshe në studio dhe ndryshe në takime, duke treguar që nuk është e njëjta.

Top Channel